Inici » Sobre mi

joNascut a la tendra edat de zero anys, al bell mig de 1980, el jove Lluís va ser batejat amb el nom de Lluís. Més tard, va obtenir el títol d’enginyer en informàtica. No té obra publicada perquè les editorials no volen, i si fos un personatge de Pratchett diria que els premis literaris són una cosa que els passa als demés. Els seus interessos literaris es centren en la fantasia, l’humor, els jocs de paraules i en tenir un tema per lligar. No dóna gaire bons resultats, per cert. També li interessa especialment la música, del blues al heavy passant pel rock i desviant-se ska amunt, clàssica avall. En aquest sentit intenta fer creure a la gent que sap tocar la guitarra, però no deixa de ser un altre tema per lligar que tampoc no funciona. Snif. Escriu perquè li agrada escriure. Alguns dels seus autors preferits són JRR Tolkien, Màrius Serra, Terry Pratchett, Andrea Camilleri, Edgar Allan Poe, Quim Monzó i David Lodge.

Actualment dóna classes d’Escriptura Creativa 1 a la Universitat de Reiswaffein (Baix Penedès, Massachussets) i de Macramé Avançat a la Universitat de Gelegenheitzeitvonsesamsaatfruchtigbelegt (The Shire, Middle-Earth).

Està previst que els hologrames de Peter Jackson i Quentin Tarantino codirigeixin la pel·lícula sobre la seva vida. El guió s’ha encarregat al barrufet de les ulleres. Els rumors barrufen que Woody Allen podria fer el paper de Nicole Kidman.

La fotografia és obra i gràcia de Janira Muñoz. El pentinat el va realitzar l’estilista anomenat Puto Vent dels Collons Nassos.