Inici » Publicitat » Com s’ha fet «La resta és ficció»

Com s’ha fet «La resta és ficció»

He tornat a parir un llibre. Fa pocs dies i encara és petitó. L’he batejat amb el títol Com s’ha fet «La resta és ficció». Us en copio el text de la contraportada:

No t’ha passat mai que fas neteja a fons i trobes coses que no estan per llençar, però que tampoc no saps a quin lloc guardar? És possible que tinguis un calaix o una lleixa –potser un traster– per aquests menesters. Si et preocupa tenir la teva llar ordenada, aquest calaix o lleixa o traster és un dels llocs més importants de la casa, tot i que és el primer que et farà llençar la Marie Kondo.

Aquest llibre és com un traster. A banda de contenir els comentaris que no interessen a ningú sobre la creació de La resta és ficció, també inclou set relats nous (sis relats i un poema, si tenim el dia perepunyetes), una selecció revisada d’escrits vienesos del desaparegut blog Viena Connection i un parell d’articles de música-ficció que van formar part del projecte també desaparegut Tocamela.cat (que t’ensenyava a tocar cançons amb la guitarra, sense marranades). I te’l farà llençar la Marie Kondo, és clar.

També conté fotografies, ous, notes a peu de pàgina i la recepta original de l’Elixir de Llarga Vida. I una recepta per fer sabó.

Existeixen dues versions: en blanc i negre (més barata) i en color (més cara). Podeu trobar Com s’ha fet «La resta és ficció» i La resta és ficció a:

  • Racó del Llibre. Tant a la seva web www.racodelllibre.cat com a la botiga física a Carrer del Dr. Robert, 12 de Rubí (Barcelona).
  • Amazon

A més, podeu teniu La resta és ficció en format electrònic tant a Amazon com a Lektu.

Up the irons!

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *