Inici » Publicitat » Propaganda pectoral

Propaganda pectoral

Entre festa i festa de la democràcia, el poble demana una mica d’assossegament. Si no us n’heu adonat és perquè ho fa de manera silenciosa, que és com s’expressa la majoria, amb silencis que riute’n dels baffles dels concerts d’U2. I entre entrevista a Albert Rivera i entrevista a Albert Rivera, crida calladament que ja n’hi ha prou de tant d’això i tant d’allò i que si esquerres i que si dretes i que ja n’hi ha prou de ballar la yenka.

I per això, el Jaume Torrella (dissenyador) i jo (indigent moral) hem dissenyat samarretes. Perquè sempre havia volgut ser guionista de samarretes. Sí, estic fent propaganda. Pectoral, perquè us adornarem el pit i el pitram amb colors i lletres i coses. Són idees simples, que anirem ampliant amb el temps, fil i agulla i drogues. Espero haver esborrat “i drogues”, que feia referència a almax i ibuprofè.

Us presento, doncs, els tres dissenys:

1. Descomposició en elements químics:

rubi

2. Scrabble:

lluis

3. Espases:

cris

 

Ja tenim 152 models pujats a la botiga de latostadora.com. Enllaç: LA BOTIGA

Si voleu una samarreta (o més d’una!) amb algun nom concret i no la trobeu, no dubteu en enviar-me un correu (teniu l’adreça a la columna de la dreta d’aquesta web) o un missatge per twitter a @lluismarti_cat .

Penseu-ho detingudament, però no massa que se us posa cara de Rajoy: com he pogut viure fins ara sense aquestes samarretes? La resposta és clara com l’aigua de la Riera de Rubí el dia de l’Apocalipsi (fa dos anys i mig, més o menys): sense alegria, sense felicitat, com un zombi corrent la marató mentre plouen bitllets del Monopoly perquè ha passat per la casella de sortida (però després caurà a Impost sobre el Capital i, bé, és una putada).

Per tant, compreu les samarretes. Per a engalanar els vostres pits, ja de natural agraciats. Per a il·luminar de joia la gent que us envolta i fer-ne emergir el nen que porten dins, amagadet. I per a què el Jaume i jo puguem arribar a fi de mes.

 

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *