Inici » Publicitat » [Vídeo] Presentació del llibre Areté

[Vídeo] Presentació del llibre Areté

El passat 6 de febrer a Skalibur: Wargames & Comics, Rubí (Via Làctia) el David Vallès Ferrer i jo mateix vam fer la presentació en societat d’Areté, intens llibre oníric que el David ha publicat fa poc. I ho vam gravar en vídeo. Un vídeo que demostra que, en ple segle XXI, és possible editar un vídeo amb qualitat amateur del segle XX. Ja ho he demostrat jo, així que no cal que ningú més ho intenti. La segona part, molt més segle XXI, es titularà “Gats que han assolit l’areté de la felinitat”.

Voleu saber què cony collons tiramisú significa “areté”? Doncs veieu el vídeo. Allà us ho explico sàviament. Després el David em corregeix, però aquesta és una altra hist… no, de fet és aquesta història.

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *