Inici » Divagació » Els immigrants sí que viuen bé

Els immigrants sí que viuen bé

Qui més qui menys ha sentit algun cop a algú que diu que els immigrants reben més ajudes que els estàtics oriünds. Els que parlen d’aquestes ajudes mai no aporten ni una sola prova, perquè les fonts de les quals procedeixen les informacions (és a dir altra gent que no aporta ni una sola prova) són infal·libles. És més, com que la mateixa informació (o una de molt semblant, ara no vindrà d’uns quants euros o del grapat d’anys que no paguen el nosequè)  procedeix de diferents fonts, periodísticament està provat que és cert, encara que no hi hagi proves.

El que molta gent no sap és el que us explicaré ara. Tampoc no us en donaré proves. Hi ha moltes ajudes que resten en la foscor, que encara no han arribat a oïdes de les fonts que no tenen proves del que diuen. Per exemple, sabíeu que quan un immigrant treu el cotxe del pàrking les columnes s’aparten per a què no rasqui el cotxe? No és pas aquest un assumpte fútil. De fet, els immigrants al volant tenen moltes més facilitats que no pas els aborigens. Però fins i tot la gent “d’aquí” en pot treure profit, per exemple, posant-se darrera d’un immigrant quan veu un semàfor vermell: a ells els triga menys el posar-se verd! És més, a la Diagonal els pillen tots seguits en verd. Perquè són immigrants i els immigrants tenen més ajudes que la resta.

També hi ha immigrants que no tenen cotxe i que, en conseqüència, es desplacen en tren. Aquests sempre troben seient. Però si hi hagués overbooking i haguessin d’anar drets, l’ajuntament els pagaria un spa i els donaria un val-descompte per a una T-10, que en el cas d’un immigrant és una T-11 (un 1% més!). Després d’anar a l’spa, si volen tenir un dia rodó, poden anar al McDonald’s. La cadena americana participa també en la conxorxa judeomasònicoesquerranoimmigraciocomunista. En aquest cas els Happy Meals dels immigrants tenen un 2% més de patates fregides.

Mireu si tenen sort els immigrants, que quan compren una Pepsi té gust de Coca Cola. Jo, en canvi, m’he de comprar una Coca Cola. Els Bollycaos tenen adhesius molt més xulos si ets immigrant. I si van a comprar càpsules Nespresso els atén George Clooney. Alguns diran que és qüestió de sort, però per sort la dels immigrants que juguen a la loteria. Si els toca, els toca el doble del premi. I si no els toca, també!

Però com a informàtic el que més m’afecta és que als immigrants no els peta el Windows fins passats 3 anys, 5 si són xinesos. Fins i tot es veu que es va fer una votació secreta al Parlament de Catalunya per canviar la llei de Murphy. Ara, si ets immigrant, la torrada no et cau mai pel costat de la mantega.

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *