Inici » Reality show » El català, aquella llengua

El català, aquella llengua

Algú va dir un cop (no sé si Groucho Marx o Lady Di, sempre els confonc) que el dia que arribés el primer SPAM automàtic en català, el català seria, per fi, una llengua respectada. Doncs bé, això va succeir el 10 de febrer d’enguany quan la Vera (individual) em va enviar aquest e-mail:

Hola estimats

El meu nom és Vera (individual). Em va impressionar quan vaig veure el seu perfil avui i m’agradaria establir una relació duradora amb vostè. A més, m’agradaria que em respongui a través d’aquest quadre del meu correu electrònic privat (vera.simon30@yahoo.com.sg)
Gràcies
esperant sentir de vostè ben aviat.
Vera
Jo us enviaré les meves fotos en el meu pròxim mail a través del meu bústia de correu d’aquest
vera.simon30@yahoo.com.sg

He de dir que em va sorprendre l’exactitud de la meva descripció. En efecte, tinc un perfil impressionant, sobretot de perfil.

D’ençà, he estat esperant rebre més SPAM en català. Però res. El meu encís ha estat més efímer que la Copa del Rei en mans de Sergio Ramos. Però l’esperança és l’última cosa que es perd. Bé, en realitat l’últim que es perd és la vida però l’esperança la segueix de prop. Sé que ben aviat em podré allargar el penis en català.

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *