Inici » Taller d'escriptura » Ni inspiració ni hòsties

Ni inspiració ni hòsties

Ahir a la nit em trobava donant voltes a un debat virtual sobre teories de l’entreteniment televisiu. Tinc fins demà (avui, en realitat) per fer 4 comentaris en cadascun de dos debats, i ahir només en portava tres en un i un a l’altre. I aquest altre se’m resistia. Per moltes voltes que li donés, res. Per molt que llegís i rellegís la resta de missatges, res. Reeeeeeeeeeee.

Cap a quarts d’una vaig decidir fer alguna altra cosa. Em vaig posar a rentar els plats. I, en acabar, la inspiració tampoc no va arribar.

I d’aquesta història, estimats alumnes, n’heu de treure una moral (“moraleha” (amb hac aspirada), en barceloní): “Si vols inspirar-te renta els plats. No t’inspiraràs, però tindràs els plats nets. Que no és poc”.

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *