Inici » Possible llavor » La grua de l’Escardívol

La grua de l’Escardívol

La grua municipal passa amb les llums d’emergència enceses. Després torna amb un cotxe i el deixa al pàrquing. S’envà sense cotxe. Després torna amb un altre cotxe i el deixa al pàrquing. Normalment la grua municipal s’endú cotxes mal estacionats, però aquest els deixa (ben estacionats).

Aquest podria ser l’inici d’una història. De terror. O de tràfic de cotxes. O de drogues. O de sonats. Però no ho és: és el que està passant ara mateix (al voltant de la 1 de la nit) al pàrquing de l’Escardívol de Rubí. No sé què està passant perquè la vergonya m’ha impedit anar-ho a preguntar. De vegades és més divertit especular.

Potser m’inspira una història. I potser hi apareixen centaures enamorats d’amazones vestides amb poca roba.

O potser no.

Compartir és estimar! Estimeu-me compartint-me

2 comments

  1. Jordi Nebot says:

    Aquí a Manresa passa a vegades que si es necessita alliberar de cotxes un espai públic perquè s’hi ha de fer un acte qualsevol i hi ha cotxes que estan aparcats (però ben aparcats) la grua simplement els canvia de lloc.

    L’ensurt te’l pareixes igual, però almenys no has de pagar res.

    Potser és això…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *